Welkom op de site van Nagelstudio Sharé !

Ik heb mij gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang zijn. Daarom ben ik volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van mijn klanten uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.

Mijn naam is Helmie Dielemans, en ik ben moeder van 2 kinderen.

Ik ben ruim 14 jaar geleden begonnen met "nagels" als hobby, nadat ik geïnspireerd ben geraakt doordat ik zelf nagels gezet kreeg door een nagelstyliste. Deze nagelstyliste was hier zo goed in, dat ik bewondering kreeg voor dit vakgebied.
Door middel van diverse specialistische trainingen en cursussen ben ik een allround nagelstyliste die van haar hobby haar werk heeft gemaakt. In 2011 heb ik mijn eigen salon, Nagelstudio Sharé, geopend. Naast het gebruik van hoogwaardige producten, wordt er in mijn salon uiterst hygiënisch gewerkt
De mogelijkheden in mijn salon zijn uiteenlopend van een "gewone" French Manicure, tot een gewaagde nailart.

Tevens blijf ik me continu verdiepen in de nieuwste trends op het gebied van nailart en volg van tijd tot tijd een nieuwe cursus.

Op deze wijze zult u steeds verrast blijven met nieuwe ontwikkelingen en kan ik mijn werk uitstekend aansluiten op uw wensen.
Naast bovenstaande mogelijkheden, vind ik het erg belangrijk dat U zich op uw gemak voelt in mijn studio.

Wanneer u na het lezen van deze website geïnteresseerd bent geraakt in de behandelingen die ik toepas, of mocht u eventueel nog andere vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. U bent te allen tijde van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek of kijkje in mijn salon!

 

Helmie Dielemans