Gelnagels

Gelnagels worden toegepast voor het verstevigen en verlengen van nagels.
Bij het verstevigen wordt de gel alleen aangebracht op de nagels, bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van tips.

Gel is een stroopachtige pasta welke door middel van een penseel over de (kunst)nagels wordt uitgestreken.
De gel wordt in 3 lagen op de nagel aangebracht, welke laag voor laag worden gemodelleerd en uitgehard onder de daarvoor bestemde UV-lamp. Als de gel uitgehard is wordt er met een vijl het uiteindelijke model gevijld voor een mooie afwerking en een perfect resultaat.
In tegenstelling tot acryl is de gel geurloos en flexibel.

Afhankelijk van de gewenste look, wordt er als laatste een blanke laag aangebracht, een colorgel, french manicure of nailart.
Ook de vorm van de nagels is afhankelijk van uw wensen, u mag zelf uw voorkeur aangeven voor lange, korte, rechte, ronde of spitse (stiletto) nagels.

Uw nagels groeien onder de gellaag natuurlijk gewoon door. en daardoor zult u na ongeveer 3 tot 4 weken een uitgroei bemerken (afhankelijk van de groeisnelheid van uw nagels).
Als u uw nagels mooi wilt houden, is het belangrijk deze tijdig bij te laten werken.

Tijdens de nabehandeling wordt de lengte opnieuw bepaald, eventuele reparaties toegepast, en de nagels worden opnieuw in balans gebracht door het opzetten van nieuwe gel. De nagels worden weer afgewerkt naar keuze. Misschien wilt u deze keer eens iets anders, een kleur of een design.