Acrylnagels


De toepassing van acrylnagels is hetzelfde als die van gelnagels, namelijk het verstevigen en verlengen van de nagels.


De acryl is een mengsel van poeder en vloeistof, welke hechten tot een kneedbaar bolletje. Dit acryl bolletje wordt met een penseel op de nagel in de juiste vorm gemodelleerd. De acryl hardt uit door contact met de buitenlucht, en hoeft in tegenstelling tot gel niet in een UV-lamp uitgehard te worden. Als de acryl uitgehard is wordt er met een vijl het uiteindelijke model gevijld voor een mooie afwerking en een perfect resultaat. 
Acrylnagels zijn dankzij de stevige, sterke structuur zeer geschikt voor het creëren van mooie dunne nagels.

Afhankelijk van de gewenste look, wordt er als laatste een blanke laag aangebracht, een colorgel, french manicure of nailart.
Ook de vorm van de nagels is afhankelijk van uw wensen, u mag zelf uw voorkeur aangeven voor lange, korte, rechte, ronde of spitse (stiletto) nagels.

Uw nagels groeien onder de acrylllaag natuurlijk gewoon door. en daardoor zult u na ongeveer 3 tot 4 weken een uitgroei bemerken (afhankelijk van de groeisnelheid van uw nagels).
Als u uw nagels mooi wilt houden, is het belangrijk deze tijdig bij te laten werken.

Tijdens de nabehandeling wordt de lengte opnieuw bepaald, eventuele reparaties toegepast, en de nagels worden opnieuw in balans gebracht door het opzetten van nieuwe acryl. De nagels worden weer afgewerkt naar keuze. Misschien wilt u deze keer eens iets anders, een kleur of een design.